Over Ons

Onze Missie

Om zo lang mogelijk van onze aarde te kunnen blijven genieten, willen wij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Hiervoor zijn maatregelen nodig.

Onze missie is om u zo optimaal mogelijk te helpen hierin goede keuzes te maken. Wij zorgen ervoor, dat u zo lang mogelijk op verantwoorde en aangename wijze gebruik kunt maken van uw woning of pand.

Het Proces

Solevo analyseert, adviseert en realiseert. Dit doen wij door de status van uw woning op te nemen. Vervolgens luisteren wij naar uw wensen en stemmen daar ons advies op af. Dit kan een advies zijn over energieverbruik of mogelijke besparingen door het uitvoeren van verbeteringen. Hieraan koppelen we een gespecificeerde offerte op grond waarvan u uw keuze kunt maken.

Het team van Solevo
Het team van Solevo bestaat uit een aantal hoog opgeleide deskundigen die in een variabele samenstelling kunnen opereren, onder leiding van een vaste contactpersoon. De meerwaarde van deze samenstelling is dat wij elkaar vanuit ieders professie aanvullen en daarmee tot passende, creatieve oplossingen komen.

Ir. Jan van Herpt
Architect & Energiedeskundige
Combineert het vak van architect met duurzaam bouwen. Hij is mede-eigenaar en beheerder van energie-installaties in Duitsland en Frankrijk en heeft diverse installaties ontwikkeld in Nederland . Als architect heeft hij daarbij oog voor het esthetische aspect van installaties in- en op gebouwen.

Jan van Herpt is eigenaar van Archisol Solar Support en combineert zijn vak als architect met een passie voor duurzaamheid. Hij zet zijn jarenlange ervaring in om nieuwe en bestaande panden energiezuinig, comfortabel en, als het om een woning gaat, levensloopbestendig te maken.

De ketensamenwerking binnen Solevo biedt de mogelijkheid verschillende disciplines te laten samenwerken. Dit komt het resultaat ten goede. Jan van Herpt heeft ruime ervaring met het realiseren van energie-opwekkende installaties en is mede-eigenaar en beheerder van diverse PV-installaties in binnen- en buitenland. Als architect zal hij nooit het esthetisch aspect uit het oog verliezen. ’Uiteindelijk blijkt alleen kwaliteit echt duurzaam’

Jan heeft na zijn studie aan de TU-E architectuur en bouwfysica, diverse cursussen gevolgd in het toepassen van duurzame energie-opwekking en -opslag.

Terug naar boven